Vi er Morot & Co

Morot & Co hjelper deg og din bedrift med å bygge kunderelasjoner i tillegg til å få motiverte og lojale medarbeidere. Vi eies av nordiske Mediafy Relations AB som er en del av Bonnierkonsernet. Siden 2018 har vi levert over 700 000 verdifulle gaver og premier til kunder og ansatte.

Så hva gjør vi egentlig?

Vi selger gavekort til bedrifter og organisasjoner som ønsker å feire, gratulere eller motivere sine ansatte, kunder eller leverandører ved ulike anledninger. Når du kjøper et gavekort av oss velger du først beløp, og deretter kan mottakeren logge inn med sin gavekortkode på en nettside unik for din bedrift. Her kan de velge alt fra luksuriøse produkter til smarte tjenester og morsomme opplevelser fra vårt store gavesortiment. Eller så kan de velge å donere hele eller deler av sin gave til veldedighet.

Vårt sortiment kan også brukes til andre relasjonsbyggende aktiviteter uansett om det gjelder en ny kunde, en eksisterende kunde eller en som skal vinnes tilbake. Vi skreddersyr utvalget etter dine mål og behov. Hos oss er ingenting umulig.

For det finnes faktisk ingen regler for hvordan du kan vise omsorg og verdsettelse.

Vi ønsker å bidra til en bedre verden

Hvert gavekort bidrar til å beskytte 100 kvadratmeter villmark og biologisk mangfold i det sørlige Afrika i samarbeid med organisasjonen Wildhood foundation.
Les mer om hva vi gjør for en bedre verden her.

Kontaktinformasjon

Mediafy Relations AS, Orgnr: 829 228 122

Sagaveien 21a, 3.etasje
0459 Oslo
[email protected]


Vi hjelper deg!